sábado, 18 de febrero de 2012

Cierre de TV3 cat por satelite


TV3 anuncia oficalmente que dejará de emitir por satélite a partir del próximo 1 de mayo. La cadena catalana potenciará sus emisiones por internet y a través de las redes por cable y ADSL.
La decisión responde, como en el caso de muchos otros canales, a imperativos presupuestarios. vamos, que no tienen dinero.
TV3CAT fue lanzado en 1997 y puede verse aún a través de los satélites Astra y Hispasat. Las emisiones cesarán el 1 de mayo, cuando la señal se apage definitivamente. Televisión de catalunya ofrecerá más informaciones en los próximos días los nuevos medios de difusión que pondrá en marcha para poder seguir recibiendo el canal.



Seccion oficial del canal :
A partir de l'1 de maig, TV3 tancarà les emissions per satèl•lit, que es fan a través de TV3CAT, i potenciarà les emissions del canal per internet i a través de les xarxes de televisió per cable i ADSL a Espanya.
TV3 va posar en marxa el seu canal exterior, TV3CAT, el 1997, i des d'aleshores es pot sintonitzar a Europa i Amèrica a través dels satèl•lits Astra i Hispasat. Aquestes emissions es tancaran l'1 de maig.
El canal mantindrà les emissions per internet i TV3 farà una aposta decidida perquè es pugui sintonitzar a tot el món a través de televisors connectats i altres dispositius.
En les pròximes setmanes es donarà tota la informació necessària sobre què s'ha de fer i amb quins dispositius es pot sintonitzar el canal per internet.
A la resta d'Espanya, com fins ara, TV3CAT també es podrà veure a través de les xarxes de televisió per cable i ADSL, com Imagenio, Ono, etc.
TV3CAT continuarà oferint 24 hores de continguts en català, bona part en emissió simultània amb TV3, i complementant-los, com fins ara, amb una selecció dels millors espais de producció pròpia dels altres canals de TVC: 33, Super3, 3XL, 3/24 i Esport3.
El tancament de les emissions per satèl•lit de TV3CAT no afectarà les que es fan dintre del pla TDT SAT per garantir la recepció de TV3 en algunes zones de Catalunya a les que no arriba el desplegament de la TDT.

No hay comentarios:

Publicar un comentario